vrijwilligers in beeld

Het afgelopen jaar zijn vrijwilligers druk bezig geweest met bouw werkzaamheden in Duitsland. Via deze weg willen wij hen ook hartelijk bedanken. Dus Frans Vughts, Henny van Woensel, Leroy Sangers, Mark Cieraad en Joshua Monsieurs, geweldig werk geleverd. Twee luxe appartementen zijn nu zo goed als klaar en de voorbereidingen voor het 3e en 4e appartement zijn in volle gang. Naast deze Nederlandse mensen willen wij zeker ook onze Duitse vrienden bedanken.

Maar in Nederland is ook veel gebeurd. Administratieve werkzaamheden in overvloed. De hulp die Sjef Puts en Henny hierbij bieden, is onbetaalbaar. Super mensen.

Frans aan het tegelen.

voordat Frans aan het werk ging

Na het werk van Frans

Leroy aan het werk om de muur recht te krijgen.

Joshua aan het werk

Mark aan het werk.

gladde muren, klaar voor de afwerking.

De boog kan niet altijd gespannen zijn, even ontspannen. Henny van Woensel met Jolanda in Zschopau.