Fout
  • [sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

vrijwilligers in beeld

Het afgelopen jaar zijn vrijwilligers druk bezig geweest met bouw werkzaamheden in Duitsland. Via deze weg willen wij hen ook hartelijk bedanken. Dus Frans Vughts, Henny van Woensel, Leroy Sangers, Mark Cieraad en Joshua Monsieurs, geweldig werk geleverd. Twee luxe appartementen zijn nu zo goed als klaar en de voorbereidingen voor het 3e en 4e appartement zijn in volle gang. Naast deze Nederlandse mensen willen wij zeker ook onze Duitse vrienden bedanken.

Maar in Nederland is ook veel gebeurd. Administratieve werkzaamheden in overvloed. De hulp die Sjef Puts en Henny hierbij bieden, is onbetaalbaar. Super mensen.

Frans aan het tegelen.

voordat Frans aan het werk ging

Na het werk van Frans

Leroy aan het werk om de muur recht te krijgen.

Joshua aan het werk

Mark aan het werk.

gladde muren, klaar voor de afwerking.

De boog kan niet altijd gespannen zijn, even ontspannen. Henny van Woensel met Jolanda in Zschopau.

Met een kleine bijdrage schenkt u veel hulp

Met een kleine bijdrage, schenkt u veel hulp.

Weet u hoe het voelt om Fibromyalgie, Burn-out, ME/CVS, een rouwproces dat moeizaam verloopt, chronisch vermoeid Of een andere ernstige ziekte die men nog moet verwerken? Dit is niet te beschrijven. Men gaat door een diep dal. Maar met een kleine bijdrage kunt u het verschil maken. Vele beetjes maken een hele berg zodat deze mensen uit hun dal kunnen komen.

In een ander dal ligt Vila Welkom, in het Erzgebergte. Dit pand moet volledig gerenoveerd worden. Zo kunnen toekomstige gasten rust, begrip en steun vinden.

De financiële middelen moeten voor een gedeelte nog gevonden worden. Dit doet de Stichting, door acties te houden en sponsoren en fondsen te werven.

Een van de acties is deze. Met een kleine financiële bijdrage van u, kunt u veel hulp geven .

Ook met de schenking van goederen kunt u de Stichting steunen.

De goederen die de stichting kan gebruiken zijn:

Bouwmaterialen.

Verf en behang.

Servies en andere keuken benodigdheden.

Woondecoraties.

Klein meubelen.

Bedden en beddengoed.

Tuindecoratie en bloempotten.

Handdoeken en ander linnengoed.

Wasmanden en sanitair.

Wasmachines en drogers.

Tv’s en dvd spelers.

Het is wel belangrijk dat het er goed uitziet, niet kapot is en dat de meubels bij de stijl van het pand passen.

Naast deze goederen zamelt de  Stichting ook andere goederen in, om de mensen die niet zo welgesteld zijn te ondersteunen. Deze mensen wonen in het Oosten van Duitsland, Tsjechië en Roemenie. Hieronder een overzicht.

Goed uitziende bovenkleding. Voor alle leeftijden.

In nieuw staat zijnde schoenen. Voor alle leeftijden en vooral laarzen.

Kinderkleding en speelgoed.

Klein huishoudelijke goederen.

Mocht u iets anders aan willen bieden, dan graag contact opnemen, zodat er door het bestuur beoordeeld kan worden of het bruikbaar is.

Een financiële bijdrage kunt u storten op:

Rekeningnummer 1362 27 228 t.n.v. Stichting een nieuwe Start.

Namens alle vrijwilligers van de stichting

Bedankt voor uw steun.

gaststatte